loading

Cégünkről

Derűs, elhivatott családias kis csapat vagyunk. Igazi Suzuki fun-ok. Mi veled együtt, tudjuk már, mi a jó választás. Szeretnénk, ha a mi autónk az életedben csak megelégedést és örömet okozna. Fontos vagy nekünk. Ugye tudod, hogy bármilyen autós problémádban számíthatsz ránk!


Cégtörténet
1980 | egyéni vállalkozóként autószerviz elindítása
1992 | műszaki vizsga bázis
1995 | Suzuki márkaszerviz és márkakereskedés
1999 | eredetiségvizsgáló állomás
2001 | használtautó telephely nyitása
2004 | Kft. alapítása
2006 | autószalon és alkatrész raktár felújítása, bővítése


A vidéki autóvásárlás gyönyörei a Suzuki Barnánál

Napjainkban nem elég csak áthúzni az árakat, halmozott kedvezményekkel csábítani a vásárlókat – vallja Barna Sándor, az Autócentrum Barna Kft. tulajdonosa. A csupán csak akciózók kora lejárt, ettől több kell. A mai vásárló valódi értéket, megbízhatóságot, élményszerű vásárlást keres. Ha a másik oldalon állnánk, mi is ilyet keresnénk, pénzünket is szívesebben hagynánk ott.

Nekünk, kisebb vidéki autókereskedésnek az előnyünk a nagyokkal szemben, hogy személyesen ismerjük szinte minden ügyfelünket. Ez egészen más kapcsolat, mint egy nagyvárosi kereskedés x. ügyfelének lenni. Ismerjük az egyszerű, vidéki emberek szempontjait: gazdaságosság, praktikum, és megbízhatóság. Ezért vagyunk mi. A kapcsolat nem csupán a vásárlásra korlátozódik, hanem végigkísérjük autójuk egész „életét”, és evvel együtt az ő életüket is. Mivel nálunk nem „futószalagon” történik az új autóátadás, így minden vevőnket megbecsülésünk övezi. Néhány kedves gesztussal igyekszünk ünnepélyessé tenni az átvétel pillanatait, hiszen sok esetben több év kemény munkája, megtakarítása áll egy-egy vásárlás mögött.

Vidékiek, Földijeink! Nálunk is jár, ami a nagyvárosban jár, talán még hamarabb, kedvesebben, személyesebben!
Barna Sándor
cégvezető